Kiven kannoilla

Kiven kannoilla 2013

Partiotaitojen kevät SM-kilpailut 25.5.2013 Jyväskylässä

Toukokuussa kilpaillaan voimalla seitsemän…

Kiven kannoilla on Suomen Partiolaisten kevätmestaruuskilpailu, joka järjestetään Jyväskylässä 25.5.2013. Tässä osoitteessa julkaistaan kaikki kisoihin liittyvä tieto kilpailukutsusta ennakko-ohjeeseen ja tuloksiin - seuraamalla sivua pysyt siis kartalla. Uusimpia kisakuulumisia voi seurata kätevästi myös Facebookissa.

Toivotamme tarpojavartiot lämpimästi tervetulleiksi Kiven kannoille Keski-Suomeen!

Kisojen jälkeen

26.5.2013
Suuret kiitokset kaikille kisoihin osallistuneille!

Vihreän sarjan kärkikolmikkoon kirivät Ilwes (Tampereen Kotkat), Siili (Tampereen Eräpojat) ja Rokkisienet (Vesilahden Valkohännät). Oranssin sarjan mitalisijoille ylsivät Palelevat varpaat (Mäntänvuoren Partiolaiset), Minkki (Pohjan Veikot) ja Punatalvikit (Mikaelin Sinikellot ry). Onnittelut voittajille!

Kilpailijoiden tunnelmia löytyy sivulta Kokemuksia ja kuvia kilpailupäivästä voi katsella Kuvakirjastossa.

Kisojen arvostelupöytäkirjaan ja tehtäväkäskyihin voi tutustua tarkemmin sivulla Tulokset.

Kisapäivä

25.5.2013
Kisat käynnistyivät aikataulussa kesäisessä Jyväskylässä. Kilpailijat olivat liikenteessä hyvillä mielin ja kilpailu eteni vauhdikkaasti. Viimeisetkin kilpailijat saapuivat maaliin odotettua aiemmin. Rasteista erityisesti jousiammunta osoittautui kilpailijoiden mielestä yhdeksi mukavimmista kisakokemuksista.

Vihreän sarjan voittajaksi ylsi Ilwes ja oranssin sarjan voiton vei Palelevat varpaat. Onnittelut voittajille! Kisojen tulokset löytyvät kokonaisuudessan täältä. Myös kuvia kisoista voi ihastella sunnuntaista alkaen kuvakirjastossa.

Sivut päivittyvät vielä tulevien päivien aikana. Kiven Kannoilla kiittää kaikkia osallistujia hienoista kisoista!

Ajankohtaista

20.5.2013
Kisaviikko on täällä! Samoin viimeinen kisavihje. Kiven kannoilla -tunnelmia kannattaa seurata yhä tiiviimmin niin täällä kuin Facebook-sivuillammekin.

14.5.2013
Kisatervehdys vihertävästä Jyväskylästä! Kiven kannoille on tällä hetkellä ilmoittautunut hienot 50 vartiota yhdeksästä piiristä. Määrä voi vielä hieman kasvaa, sillä jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 16.5. saakka. Ennakko-ohje on lähetetty ilmoittautuneille ja se löytyy nyt myös täältä.

2.5.2013
Enää kolmisen viikkoa kilpailuun! Nyt on aika toimia, sillä kisan varsinainen ilmoittautuminen päättyy ensi viikolla. Toimia voi myös treenaamalla - tarjolla on jälleen uusi vihje.

23.4.2013
Iloista partioviikkoa! Nähtävillä on nyt uusi kisavinkki ja kurkistuksia kilpailumaastoon.

13.4.2013
Paljon uutta kisainfoa sisältävä piiriohje löytyy nyt materiaaleista!

11.4.2013
Uusi kisavinkki on julkaistu täällä!

26.3.2013
Kevät etenee vauhdilla ja kumpparikelit ovat käsillä täällä Jyväskylän seudulla. Kiven kannoillekin päästään jo vajaan kahden kuukauden päästä! Lähiviikkoina näillä sivuilla julkaistaan muun muassa useita kisavinkkejä, joiden avulla valmistautuminen kisoihin helpottuu varmasti. Pysy siis kuulolla!

16.11.2012
Kisojen kilpailukutsu ja tehtäväluettelo on nyt julkaistu tällä sivustolla! Vaikka Kiven kannoille päästään vasta muutaman kuukauden kuluttua, voi tehtäväluettelosta etsiä jo nyt vinkkejä kisoihin valmistautumiseen. Kilpailukutsu julkaistaan myös Partio-lehdessä 4/2012.

16.11.2012
Huomio samoajat!
Huomasitteko, että Kiven kannoilla -kisassa kokeillaan oranssin ja vihreän sarjan uusia ikärajoja? Kevään kisavartiossa voi siis olla myös samoajaikäisiä jäseniä; kilpailuvartio muodostuu viidestä 12-17 -vuotiaasta jäsenestä, joiden yhteisikä on korkeintaan 73 vuotta.
Toivottavasti kisoissa nähdään kokeilun myötä sankoin joukoin vartioita - myös samoajilla höystettynä.

10.10.2012
Hyvää Aleksis Kiven päivää! Kansalliskirjailijamme syntymäpäivää ja suomalaisen kirjallisuuden päivää voi juhlistaa esimerkiksi uppoutumalla Seitsemän veljeksen maailmaan tai lainaamalla kirjastosta suomalaisen kirjailijan kirjoittaman kirjan. Vai tekisittekö lähiaikoina jotain kirjoihin liittyvää koko vartion voimin?

2.10.2012
Ensi kevään SM-kilpailujen järjestelyt ovat kovassa vauhdissa Keski-Suomessa! Pysy kuulolla, sillä kilpailukutsu tehtäväluetteloineen julkaistaan tällä sivustolla lokakuun loppuun mennessä sekä Partio-lehdessä 4/2012. Lisäksi kannattaa katsoa ensimmäinen kilpailuvinkki ja etsiytyä Kiven kannoille myös Facebookissa.

Yhteistyössä

Järvi-Suomen Partiolaiset